Ledelsesrådgivning til praksis

Ledelses- og organisationsudvikling i Almen Praksis

Ledelse i forandringsprocesser og coaching

Procesoptimering

Strategiimplementering


Hos Powered-By ligger vores ægte interesse i at udvikle mennesker – i deres daglige praksis, som kollegaer og som personer. Vi har en solid erfaring i udvikling af mennesker og organisationer – en erfaring, der hovedsageligt stammer fra offentlige institutioner.

Et indgående kendskab til vilkår og rammer for at arbejde i politisk styrede organisationer – som konsulent, projektleder, medarbejder og chef – gør, at Powered-By har en forståelse for de udfordringer, som medarbejdere og ledere møder. Derfor kan vi, udover metoder og værktøjer, byde ind med et utal af eksempler og cases fra den ”virkelige verden”.

Powered-By’s opgaver som konsulent er ofte at skabe forandring i driften og klæde vores kunder på til at sikre, at de forandringer, der igangsættes, rent faktisk også giver de ønskede forbedringer. Hovedsageligt arbejder vi med afdelinger på hospitaler og i almen praksis, hvor medarbejderne står i et krydspres og en travl hverdag. Læringen foregår i driften med forskellige aktører, afhængig af, hvem der er på vagt, og i dette felt skal der skabes forandringer og forbedringer. Altså en konstant koordinering og bevidsthed, om handlingerne understøtter forbedringen, og om der er fremskridt mod en positiv forandring.

LÆS OGSÅ OM PRAKSISSEKTOREN HER.