Skip to main content

Find et kontor

Med kontorer i Odense, København og Silkeborg er vi altid inden for rækkevidde. Læs mere om vores placeringer herunder.

Silkeborg kontoret

I Silkeborg har vi samlet et dedikeret team på omkring 20 dygtige og erfarne kollegaer, der nyder et afslappet og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer humor, inspiration, sparring og et stærkt kollegialt fællesskab.

Vores team består af erfarne fagfolk, herunder statsautoriserede revisorer med mange års erfaring, der arbejder sammen om at levere førsteklasses service til vores kunder.

Randersvej 2B
8600 Silkeborg

Odense kontoret

I Odense finder du vores digitale team, som består af mange erfarne kollegaer. Også i Odense vægter vi humor, inspiration, sparring og samarbejde højt.

Det betyder, at vi ikke kun leverer professionel ekspertise, men vi har også et stærkt sammenhold og en konstant kilde til inspiration. Hos os er hver dag præget af dynamik og værdifulde interaktioner, der styrker vores fælles mål og ambitioner.

Coworking Kochsgade 31D
5000 Odense

København kontoret

I København har vi et team på omkring 25 dygtige og erfarne kollegaer, som arbejder i et uformelt og fleksibelt miljø.

Vi lægger stor vægt på humor, inspiration, sparring og samarbejde blandt kollegaerne. Vores team inkluderer erfarne statsautoriserede revisorer med mange års erfaring.

Kay Fiskers Plads 11, 18. sal
2300 København S

Søger du en bestemt medarbejder?

Vi sidder et stort talentfuldt team af rådgivere, revisorer, bogholdere, HR managers og mange flere. Find præcis ham eller hende du søger i vores medarbejder overblik.