Skip to main content

Velkommen hos Powered-By

Find os i Silkeborg, Odense og København

Vi er dine tilgængelige og kompetente sparringspartnere

Hvem vi er

Hos Powered-By har vi mange års erfaring med revision, skat og regnskab – oprindeligt som en del af Deloitte – samt lige så mange års arbejde med konsulent- og rådgivningsopgaver som en del af Crandal Consulting.

Siden grundlæggelsen har sundhedsbranchen været et fokusområde for os – særligt ift. alment praktiserende læger, speciallæger samt tandlæger og kiropraktorer.

Ambitiøs mission

”Powered-By arbejder for at ændre den nedslående statistik: Vi vil nedbringe antallet af udbrændte læger markant. Som en slags backoffice for sundhedsvæsenet vil vi skabe bedre tid til den enkelt patient ude i praksis. I hele landet.

Et ambitiøst mål, ja – men nødvendigt. Ingen af os er tjent med, hvis sundhedsbranchen selv bliver syg. Så vi mener det dybt alvorligt.”

  • Sten Peters, CEO, Powered-By

Vi er her for at sikre din succes

Uanset om du besøger Powered-By i Silkeborg, Odense eller København, møder du et team af personligt engagerede eksperter. Fælles for os er, at vi arbejder for at styrke små og mellemstore virksomheder.

Når du samarbejder med os, opdager du, at din virksomheds vækst og succes er vores primære omdrejningspunkt – uafhængigt af din branche. Vi laver altid skræddersyede løsninger; da selv små, individuelle forskelle fra virksomhed til virksomhed tit spiller en stor rolle.

Flad organisationskultur giver dybt engagement

Vi har en flad organisationskultur med et dedikeret team af engagerede og dygtige kollegaer, hvor alle hjælper hinanden som et hold, og hvor udviklingen af hinanden som kollegaer og mennesker er i fokus.

Hos os får du en arbejdsplads, hvor du er sikret udvikling og sparring både blandt kollegaer og gennem målrettet intern undervisning.

Bredt repræsenteret i Danmark

Med kontorer i Odense, København og Silkeborg er vi altid inden for rækkevidde. Kig forbi, eller inviter os ud til din virksomhed. Så kommer vi ud til en indledende afklaring – uanset hvor i landet, du bor. Ring eller skriv til os nu. Og lad os høre, om vi skal sætte te eller kaffe over til dig …?

Vi ser frem til at møde dig – og hjælpe dig med dine ønsker og udfordringer.